The brand

 

MOURALS – WALL POETRY

Prin produsele pe care le realizăm, noi, echipa Mourals, propunem variante moderne, ușor de integrat în design-ul de ansamblu al spațiului, fie că sunt selectate de un designer profesionist de interior sau chiar de către beneficiar. Materialele componente sunt eco-friendly și de cea mai bună calitate, în conformitate cu ultimele standarde la nivel mondial.

În același timp, prin wallpaper-urile pe care le creăm, dorim să spargem granițele impuse de pereții-ziduri și să îi transformăm în pereți deschiși, în adevărate destinații verticale. 

Fiecare colecție de tapet Mourals are ambiția de a transforma radical atât spațiul, cât și momentele petrecute aici. 

Astfel, Tapetul Mourals inserează elemente care te determină să explorezi dimensiuni noi, pe care altfel nu ai fi ajuns să le parcurgi. Destinațiile verticale pe care le construim transformă peretele printr-un design unic și, în același timp, deschide noi orizonturi unde cei din încăpere sunt invitați să călătorească.

Prin Mourals, pereții se deschid, devin portaluri și oportunități de meditație, relaxare, prețuire a detaliului. 

ELIMINĂM  ZIDURILE ȘI TRANSFORMĂM  PEREȚII ÎN CĂLĂTORII VERTICALE FASCINANTE.

 

Suntem unul dintre puținele branduri din România care pot realiza de la 0, în producție și creație proprie, tapet personalizat, din materiale premium de cea mai bună calitate. 

Imprimarea produselor noastre se face cu cerneală ecologică, non-toxică, cu o garanție de până la 20 de ani pentru intensitatea culorilor. Asta pentru că ne dorim să avem grijă de clienții noștri și de mediul înconjurător.

Suntem extrem de flexibili și ne adaptăm creațiile oricărui tip de spațiu, în funcție de dimensiune, culoare, personalitate

Contactează-ne și hai să vedem ce destinație putem oferi spațiului tău, fie că este vorba de o locuință, un spațiu comercial sau HORECA.